Wednesday, 15 March 2017

Inilah wajah gadis remaja yang memandu melawan arus hingga akibatkan kematian pengantin baru (6 Gambar)Inilah wajah gadis remaja yang memandu melawan arus di PLUS hingga akibatkan kematian pengantin baru
Kereta dipandu melawan arus di PLUS: Kerana remaja wanita 19 tahun yang ‘high’ dan mabuk ini, pengantin baru maut tinggalkan isteri yang sedang mengandung tiga bulan.
Inilah wajah pemandu yang terlibat. Daripada komen yang kami baca di FB, kebanyakannya mengutuk tindakan gadis ini. Memandu melawan arus sambil tengah high akibat syabu dan mabuk hingga menyebabkan kematian seorang pengantin baru. 
Arwah meninggalkan isteri yang sedang mengandung. Mereka juga baru pulang dari bercuti di Langkawi 2 minggu lepas.Butir pemandu m/kar noPFX5865.
Nama : Ng Pei Ven
KP: 98052307518

Umur : 19Tahun
Alamat: No 35 Lorong Murni 30 Taman Desa Murni Sg Dua 13800 Butterworth Penang
Kecederaan: Ringan(pesakit luar)
Lesen:ada
Jenis: Proton Gen2

High on syabu.
Gambar percutian terakhir mangsa, Mohamad Fandi Rosli bersama isterinya, Norasikin Abdul Halim di Pulau Langkawi pada dua minggu lalu. – Foto Nor Farhani Che AdNORASIKIN, menunjukkan percutian terakhir iaitu pada dua minggu lalu bersama arwah suaminya, Mohamad Fandi Rosli di Pulau Langkawi sebelum suaminya terbabit dalam nahas kemalangan jalan raya di Kilometer 134 Lebuhraya Utara Selatan di Seberang Perai Utara, Pulau Pinang pagi semalam. – Foto Nor Farhani Che Ad

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90

Copyrights @ Berita Sini - Blogger Templates By Templateism | Templatelib