Tuesday, 5 July 2016

Tahun Ni First Time Beraya Di Rumah Mertua? Anda Kena Cuba Tips Untuk ‘Menawan’ Hati Mertua Anda!

3
Sejak kebelakangan ni kami sering post artikel yang berkaitan dengan hari raya. Biasa lah, raya dah nak dekatkan? Setahun sekali, bukannya selalu. Hehe. Haa.. bagi anda yang baru pertama kali ingin beraya di rumah mertua, baca tips yang dikongsi oleh seorang lelaki di Facebook ni.
Sebanyak 13 tips telah dikongsi untuk menawan hati mertua semasa beraya di kampung. Mana tahu boleh anda boleh cuba praktikkan masa balik kampung nanti kan. Nak tahu apa tips tu? Meh tengok ni..

‘Kepada geng lelaki, ni aku bagi tips..’

Screen Shot 2016-07-03 at 5.36.04 AM

Beli buah tangan, main teka teki.. Eh? Teka teki? Macam mana tu?

Screen Shot 2016-07-03 at 5.36.21 AM

Jangan sembang kosong, ‘follow the flow’

Screen Shot 2016-07-03 at 5.36.31 AM

Kena pandai ambil hati, banyakkan masa bergaul dengan orang

Screen Shot 2016-07-03 at 5.36.46 AM

Ingat, budi pekerti itu penting!

Screen Shot 2016-07-03 at 5.36.59 AM
Sumber: Facebook Fdaus Ahmad

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90

Copyrights @ Berita Sini - Blogger Templates By Templateism | Templatelib