Sunday, 24 July 2016

Kenapa Perempuan Cantik Selalunya Single?

PERASAN tak? Biasanya wanita yang cantik susah nak dapat jodoh dan kebanyakkan mereka mesti mengatakan mereka single. Kenapa sebenarnya?

Jika difikirkan, kalau dah ada rupa yang cantik, mesti ramai yang nak kenal. Mesti ramai yang beratur untuk melamar menjadi isteri.
Satu kajian mendapati, wanita yang cantik bukannya tak ada lelaki yang nak, tetapi mereka mempunyai sikap yang memilih.
1- Terlalu memilih pasangan
Kebanyakan wanita yang cantik mahukan pasangan yang sama sepadan dengan mereka. Kalau mereka dah cantik, mestilah mereka menginginkan pasangan yang sama kacak dan secocok dengan mereka. Baru lah bagai pinang dibelah dua.
2- Gaji dan pangkat yang tinggi dari lelaki
Biasanya kalau wanita cantik mempunyakerja dan gaji yang tinggi, lelaki akan berasa takut untuk mendekati mereka. Mereka risau cinta mereka ditolak kerana tidak setaraf dengan wanita idaman mereka.
3- Serik nak bercinta
Wanita cantik pun mesti pernah putus cinta kan? Biasanya wanita cantik pernah menjadi megasa tipu daya lelaki buaya darat. Mungkin sebab itu mereka serik dan susah nak mempercayai lelaki semula.
4- Tidak serius
Mereka yang berwajah cantik ni banyak yang jenis tak serius dalam hubungan sebab ramai lelaki yang mahukan mereka. Mereka sering mencari lelaki yang lebih baik dan sebab itu mereka selalunya single.
-MYNEWSHUB.CC0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90

Copyrights @ Berita Sini - Blogger Templates By Templateism | Templatelib