Thursday, 2 June 2016

Gadis Cantik Ditemui Maut Dengan Tisu Tersumbat Di Kemaluan

SUKABUMI – seorang gadis cantik berusia 20 tahun ditemui maut dalam keadaan mengerikan, dengan tisu tersumbat dalam kemaluannya, pada Isnin lalu.
Mayat mangsa ditemui dalam bilik tidurnya dalam keadaan separa bogel oleh ibu, Aoh Maesaro dan mak ciknya, Nani, selepas merasa aneh sahutan mereka tidak dijawab oleh mangsa, kira-kira jam 6.30 pagi.
Mangsa dipercayai dibunuh oleh teman lelakinya selepas mengadakan hubungan seks.
Menurut laporan polis, suspek mengaku datang ke rumah Heti di Kampung Leuwikeked Cijulang, Kabupaten Sukabumi, Jabar, Indonesia, pada waktu malam tanpa pengetahuan ibu bapa mangsa sebelum mengadakan hubungan intim._89684044_89684043
_89682416_bea26415-8c51-49c5-aee0-e572e1aacd4d
RUMAH MANGSA
Bagaimanapun, setelah selesai bermain seks, telefon milik suspek menerima satu mesej dari seorang perempuan yang mengajaknya keluar dan secara kebetulan mesej tersebut dibaca oleh Heti.
Cemburu dengan mesej tersebut, mereka dikatakan bergaduh sebelum suspek bertindak mencekik mangsa sehingga mati.
Kekejamannya tidak terhenti di situ, suspek turut menutup muka mangsa menggunakan cadar.
Ekoran takut perbuatannya diketahui, suspek mencuri telefon bimbit dan perhiasan emas milik mangsa agar pihak polis mensyaki kejadian itu adalah satu kes rompakan.
Namun, sepandai-pandai tupai melompat, akhirnya jatuh ke tanah juga, polis telah menahan suspek sebelum mengaku pembunuhan itu adalah perbuatannya. – MYNEWSHUB.CC0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90

Copyrights @ Berita Sini - Blogger Templates By Templateism | Templatelib