Tuesday, 9 December 2014

Gambar tali bra Nora Danish dikutuk peminat

Nora Danish sering terpalit isu panas dan kontroversi.
Untung Nora Danish kerana mempunyai pengikut di laman sosial instagram melebihi 1 juta pengikut. Bukan calang-calang orang tau! Tapi bila dah ramai peminat automatik setiap perkara yang di lakukan ataupun setiap gambar yang dikongsikan di instagram pasti mendapat perhatian peminat. Lebih-lebih lagi sekiranya gambar tersebut dikatakan sangat seksi. Opsss seksi la jugak kan.
Disebabkan ‘8 Gambar Sekitar Majlis Pelantikan Nora Danish Sebagai Duta Safi Rania Gold‘ tampil pula “Nora Danish Mendapat Komen Lucah Dari Peminat“, ini semua gara-gara Nora Danish dikatakan sangat seksi di Majlis Pelantikan Duta Safi Rania Gold.
Gambar Nora Danish yang menampakkan tali bra jadi kecaman peminat.

Nak tahu kenapa mereka kritik foto tersebut?? Sebabnya Nora Danish dilihat seperti memakai singlet sahaja dalam foto tersebut shingga menampakkan tali branya yang berwarna hitam. Sexy sangat mama Rayqal ni
Kalau di laman sosial instagram memang rakyat Malaysia suka nasihat menasihati dan tidak kurang juga yang terus nak menghentam. Kan nasihat secara berhikmah dan bijaksana itu lebih elok.
Nasihat buat Nora Danish pula semoga selepas ini lebih prihatin dalam berpakaian dan hati-hati juga semasa ingin berkongsi gambar dengan peminat takut pula di salah ertikan nanti. Kalau terseksi macam ni lah jadinya. -OhBulan

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90

Copyrights @ Berita Sini - Blogger Templates By Templateism | Templatelib