Tuesday, 18 November 2014

Penjelasan Azwan Ali berpakaian seperti wanita (7 Gambar)

Punca sebenar Azwan Ali pakai tudung atau bertudung di Instagram. Pengguna laman sosial pada ketika ni gempar dengan pemakaian Azwan Ali yang memakai hijab seolah menyerupai fesyen artis tempatan terkenal iaitu Yuna. Foto itu dipercayai dimuat naik menerusi Instagram rasmi Azwan Ali dan mendapat kencaman serta kritikan hebat oleh peminat. Berdasarkan pemerhatian kami, kemungkinan punca Azwan Ali berpakaian perempuan susulan keputusan Makhamah Rayuan yang membenarkan lelaki  muslim berpakaian wanita dinegara ini. Demi menamatkan spekulasi mengenai Azwan Ali bertudung, Azwan Ali memberikan penjelasan bahawa dia berpakaian seperti wanita kerana untuk menjayakan iklan komersial Domino Pizza.

Azwan Ali bertudung dan dimuatnaik di Instagram miliknya.
Punca Sebenar Azwan Ali Bertudung Di Instagram?

Terdahulu, Makhamah Rayuan memutuskan bahawa lelaki transgender islam kini boleh berpakaian wanita atas dasar kebebasan asasi rakyat Malaysia seperti yang telah termaktub dalam perlembagaan persekutuan. Namun, adakah Azwan Ali bertudung kerana mempersendakan keputusan Makhamah Rayuan yang membenarkan lelaki transgender berpakaian seperti wanita ?

Keputusan mahkamah membenarkan golongan pondan berpakaian seperti perempuan.
Update Terkini: Punca Azwan Ali Bertudung Kerana Shooting Iklan Domino Pizza
Susulan menerima kecaman hebat, Azwan Ali menjelasan bahawa dia berpakaian seperti wanita untuk penggambaran iklan komersial produk Domino Pizza. -Melvister

Penjelasan Azwan Ali memakai seperti wanita.
Lagi Gambar Azwan Ali Pakai Tudung Di Instagram

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90

Copyrights @ Berita Sini - Blogger Templates By Templateism | Templatelib