Sunday, 23 November 2014

Kurang ajar! Anak tengking bapa tak pandai pam tayar kereta Peugeot

Gambar viral menunjukkan gadis (berpakaian ungu) dikatakan memarahi bapanya yang sedang mengepam angin kerana tidak tahu cara mengepam. Memang kurang ajar.
Sebelum media banyak memaparkan kisah seorang anak lelaki yang mahukan bapanya membelikan telefon pintar untuk dirinya dan aweknya biarpun bapanya tidak berkemampuan.
Hari ini, di laman sosial Twitter, dikongsikan pula gambar seorang gadis memarahai bapanya sendiri di hadapan orang ramai hanya kerana bapanya tidak tahu mengepam angin ke dalam tayar.
Janganlah, koleksi anak kurang ajar dengan mak bapak ni bertambah ikut musim pula ya kerana ia boleh menjejaskan institusi keluarga dan melahirkan banyak remaja biadap.

Menurut pengguna twitter, bapa gadis berkenaan sedang mengepam tayar dan berpakaian segak untuk menghadiri majlis konvokesyen anaknya itu.
Penulis pasti, bapanya bukan tidak tahu cara mengepam angin tetapi pam berkenaan mempunyai masalah dan si anak mungkin sudah tidak boleh menahan sabar.
“Dia memarahi bapanya di depan orang ramai hanya kerana tak tau pamkan angin.
“Bapanya berpakaian segak untuk menghadiri konvokesyen anaknya,” kata pengguna berkenaan.
Bagaimanapun, tiada kisah lanjut berkenaan gambar berkenaan yang hanya dirakamkan daripada dalam sebuah kereta.
Jika benar, memang tak patut anaknya yang memakai kereta jenis Peugeot bersikap sebegitu dengan bapanya sendiri.
Ada pengguna di laman sosial Facebook pula mengatakan mengapa kebetulan pemilik kereta jenama Peugeot bersikap agak kurang ajar mengambil kira cerita seorang pemilik kereta sama yang memarahi seorang warga emas kerana melanggarnya tidak lama dahulu. –MYNEWSHUB.

1 comments:

  1. salam..kes ini adalah defamation..fitnah.sudah dilaporkan pd polis.harap anda boleh delete post ni..tq.

    ReplyDelete

Top Ad 728x90

Copyrights @ Berita Sini - Blogger Templates By Templateism | Templatelib