Thursday, 27 November 2014

Gambar Tauke Jambu cium awek tersebar di internet

Tauke Jambu nafi gambar cium awek adalah dirinya.
Sebuah portal hiburan melaporkan gambar seorang artis lelaki tempatan bikin aksi panas bersama teman wanitanya tersebar akibat kecuaiannya sendiri ketika menghantar telefon telefonnya untuk diservis. 

Ceritanya bermula apabila artis ini menghantar telefon untuk diservis, namun terlupa untuk mencabut memori kad. Akibatnya, gambar-gambar dan adegan panas dalam kad berkenaan dicuri oleh kakitangan kedai telefon berkenaan dan menyebarkannya di laman sosial.
Hasil siasatan pakar-pakar yang terlampau hebat di forum Cari.com.my mendapati, lelaki yang dimaksudkan itu mungkin adalah Tauke dari kumpulan Jambu yang kini sedang berentap dalam Maharaja Lawak Mega 2014 dalam kumpulan Virus. 
Namun, Tauke Jambu pernah mengeluarkan kenyataan pada media bagi menafikan sekeras-kerasnya dakwaan dirinya dengan isu ini pada tahun lepas.-Katak comel


Panas!! Gambar Artis Lelaki Tengah Syok Bercium Kini Tersebar
TAK tahulah mungkin sudah jadi kebiasaan orang sekarang agaknya, untuk merakamkan detik-detik mesra dengan pasangan mereka sama ada dalam bentuk video mahu pun gambar.
Terbaharu menerusi sumber portal Murai, gambar mesra seorang artis lelaki dikatakan tersebar selepas si empunya diri terlupa mengeluarkan kad memori telefon bimbitnya sebelum dihantar ke kedai untuk diservis.
Mendapatlah dia sebab gambar aksi panasnya bersama beberapa perempuan berlainan dikatakan sudah tersebar apabila kad memori itu jatuh di tangan pihak tak bertanggungjawab.
Daripada klu yang diberikan Murai, artis lelaki ini memang agak dikenali dalam industri sebagai seorang player, atau dalam kata lain, ramai teman wanita bersilih ganti.
Siapa eh agak-agaknya? – MYNEWSHUB

2 comments:

  1. terimakasih bos tentang infonya dan salam sukses

    ReplyDelete

Top Ad 728x90

Copyrights @ Berita Sini - Blogger Templates By Templateism | Templatelib