Wednesday, 29 October 2014

Hanis Zalikha dikritik peminat kerana tayang perut

Gambar Hanis Zalkha menayang perut.
Ingat lagi tak dengan kontroversi mengenai Hanis Zalikha yang telah menyekat pengikut Instagram gara-gara menegurnya berpakaian seksi?
Kali ini, sekali lagi pengacara jelita ini dikritik hebat tau. Semuanya kerana Hanis berpakaian hingga menampakkan sebahagian perutnya.
Kalau korang nak tahu, foto ini sebenarnya diambil ketika sesi fotografi bersama majalah Cosmopolitan Malaysia untuk edisi terbaru.
Difahamkan, foto ini telah dimuat naik oleh sebuah laman sosial blog hiburan terkenal. Dek kerana itu, ada beberapa peminat yang mendakwa Hanis semakin seksi setelah popular.
Lebih teruk lagi apabila Hanis turut digelar pelacur. Fuh! Sampai macam tu sekali marahnya. Hmm, apa nak hairan, keyboard warriors memang pantas dalam memberikan kata-kata yang ‘menusuk kalbu’ ni.
Kalau diikutkan, gambar ini tak adalah over sangat, tapi…iyalah apabila berpakaian terdedah sikit, pasti ramai yang marah kan?
Dalam pada itu ada juga yang tertunggu-tunggu foto ini diambil dan di-edit oleh Amran Fans. Maklumlah, Meran kan peminat setia Hanis Zalikha.
Kalau betul, korang rasa di mana Meran akan muncul ya?

0 comments:

Post a Comment

Top Ad 728x90

Copyrights @ Berita Sini - Blogger Templates By Templateism | Templatelib